Kasdien įvairiose laboratorijose atliekami šimtai skirtingų tyrimų, siekiant nustatyti su maisto sauga susijusius pavojus ir įvertinti maisto kokybę pagal mikrobiologinius, organoleptinius bei fizikocheminius parametrus.
Renginio metu tirsime ir analizuosime kofeino kiekį arbatos/kavos gėrimuose
Naudodami kalorimetrą tirsime maisto produktų kaloringumą
Spektrofotometro pagalba, naudojant spalvinius tirpalus, nustatysime įvairių medžiagų kiekį maisto produktuose
Naudodami kalorimetrą tirsime maisto produktų kaloringumą
Spektrofotometro pagalba, naudojant spalvinius tirpalus, nustatysime įvairių medžiagų kiekį maisto produktuose
*Būtina išankstinė registracija el. paštu s.ezerskiene@kvk.lt
**Vienu metu renginyje galės dalyvauti ne daugiau kaip 15 žmonių.