Kasdien įvairiose laboratorijose atliekami šimtai skirtingų tyrimų, siekiant nustatyti su maisto sauga susijusius pavojus ir įvertinti maisto kokybę pagal mikrobiologinius, organoleptinius bei fizikocheminius parametrus. Renginio metu tirsime ir analizuosime kofeino kiekį arbatos/kavos gėrimuose skystinės chromatografijos metodu; naudodami kalorimetrą tirsime maisto produktų kaloringumą. Spektrofotometro pagalba, naudojant spalvinius tirpalus nustatysime įvairių medžiagų kiekį maisto produktuose.
Renginio data, laikas, vieta: Rugsėjo 29 d., 13.00–15.00 val. Bijūnų g. 10, 138 laboratorija.
Vienu metu renginyje galės dalyvauti ne daugiau kaip 15 žmonių. Būtina išankstinė registracija iki rugsėjo 27 d.
Sigutė Ežerskienė Maisto technologijų ir mitybos katedros vedėja, lektorė
Siekdami užtikrinti geriausią Jūsų naršymo patirtį, šioje svetainėje naudojame slapukus. Sutikdami, paspauskite mygtuką „Priimti“.
Funkciniai
Visada aktyvus
Baziniai slapukai, reikalingi informacijai apie svetainės funkcionalumą saugoti.
Nustatymų
Saugomi jūsų svetainės nustatymai, kad kaskart užėję patirtitumėte tą pačią vartotojo patirtį.
Statistiniai
Slapukai lankytojų apskaitos ir srauto analizei.Techninė saugykla arba prieiga, kuri naudojama tik anoniminiais statistikos tikslais. Be teismo šaukimo, jūsų interneto paslaugų teikėjo savanoriško įsipareigojimo ar papildomų įrašų iš trečiosios šalies, vien šiuo tikslu saugoma ar gauta informacija paprastai negali būti naudojama jūsų tapatybei nustatyti.
Reklaminiai
Techninė saugykla arba prieiga reikalinga norint sukurti naudotojo profilius reklamai siųsti arba sekti vartotoją svetainėje ar keliose svetainėse panašiais rinkodaros tikslais.