Norėdami pamatyti daugiau rezultatų ar filtravimo parinkčių, spauskite ENTER
Studijų programos
Katedra kartu su Mokymo ir paslaugų centru vykdo šiuos mokymus
- Gaminių sudėties maistinės vertės nustatymas ir ženklinimas maisto gamybos įmonėse;
- Maisto saugos užtikrinimas maisto gamybos įmonėse;
- Maitinimo įmonių technologinių dokumentų tvarkymas;
- Naujausios maisto gamybos technologijos bei inovacijos maitinimo versle.
Detalesnė informacija apie suaugusiųjų mokymą: kvkmokymai.lt.
Katedros dėstytojai
Sigutė Ežerskienė Katedros vedėja, lektorė
Ilma Rimienė Maisto technologijų ir mitybos katedros laborantė
Prof. Ramutis Klimas Profesorius
Dr. Dalia Martinaitienė Docentė
Dr. Viktoras Liorančas Docentas
Dr. Renata Arlauskienė Docentė
Dr. Sandrija Čapkauskienė Docentė
Dr. Rita Jankauskienė Docentė
Dr. Sigita Ramonaitė Docentė
Dr. Laimutė Kardelienė Docentė
Vilija Venckienė Lektorė
Inga Gafarova Lektorė
Chi-Ching Lee Lektorius
Elena Moščenkova Lektorė
Reda Tamelienė Lektorė
Vaiva Tekoriutė Lektorė
