Norėdami pamatyti daugiau rezultatų ar filtravimo parinkčių, spauskite ENTER
Studijų programos
Katedra kartu su Mokymo ir paslaugų centru vykdo šiuos mokymus
- Gaminių sudėties maistinės vertės nustatymas ir ženklinimas maisto gamybos įmonėse;
- Maisto saugos užtikrinimas maisto gamybos įmonėse;
- Maitinimo įmonių technologinių dokumentų tvarkymas;
- Naujausios maisto gamybos technologijos bei inovacijos maitinimo versle.
Detalesnė informacija apie suaugusiųjų mokymą: kvkmokymai.lt.
Katedros dėstytojai

Sigutė Ežerskienė Katedros vedėja, lektorė

Prof. Ramutis Klimas Profesorius

Dr. Dalia Martinaitienė Docentė

Dr. Viktoras Liorančas Docentas


Dr. Renata Arlauskienė Docentė

Dr. Sandrija Čapkauskienė Docentė

Dr. Rita Jankauskienė Docentė

Dr. Sigita Ramonaitė Docentė

Dr. Laimutė Kardelienė Docentė

Giedrius Šilas Laborantas, lektorius

Vilija Venckienė Lektorė

Inga Gafarova Lektorė

Chi-Ching Lee Lektorius

Elena Moščenkova Lektorė

Reda Tamelienė Lektorė

Vaiva Tekoriutė Lektorė
